Kutyaovi

Kutyaovi

Az első néhány hónapban a kutyáknak a legkülönbözőbb környezeti ingerekkel kell megismerkedniük és velünk együtt átélni őket. Kutyaovink elsődleges célja a jól működő kutya-gazda kapcsolat alapjainak letétele, valamint a jó szocializáció kialakulásának biztosítása, melynek során megtanul társaival kommunikálni, hozzászokik bizonyos környezeti ingerekhez, zajokhoz. A fiatal (kölyök) kutya nagyon kíváncsi és rendkívül tanulékony. Minden új pozitív tapasztalat erősíti önbizalmát, és egy lépéssel közelebb viszi ahhoz, hogy magabiztos kutyává váljon. Az ovi 7-8 hónapos korig vehető igénybe. Hogy a szocializáció és a tanulás folyamata ne szakadjon meg, alapfokú tanfolyamainkra a 7 hónapos kort betöltött kutyák már jelentkezhetnek. Természetesen minden családtagot és érdeklődőt szívesen látunk.

A foglalkozásokra hozni kell a kutya oltási könyvét! Amit nem kötelező hozni, de jó, ha nálunk van: nyakörv, póráz, sok-sok jutalomfalat és természetesen egy éhes kiskutya. Mivel az oviban sokat mozognak, hemperegnek, futkároznak, kérjük a gazdikat, hogy azon a napon, amikor a foglalkozás van, a kutyák ne kapjanak reggelit. Ezt a kimaradt étkezést természetesen bepótolhatják az ovi után, ha hazaérkeznek). Érdemes a kutyusoknak vizet is hozni vagy saját ivó edényt. Természetesen az iskolán víz van, de higiéniai okokból mindenképpen jobb, ha a kölyökkutyák saját itatóból isznak. Amennyiben a kölyökkutya betöltötte a 3 hónapos kort és rendelkezik a megfelelő oltásokkal részt vehet ovis foglalkozásainkon.

Minden hónap első szombatján különleges Ovi: Kirándulj a nagyokkal!

Minden hónap első szombatján kirándulni megy a Z-Kutyasuli. Az következő havi kirándulásról információkat megtalájátok a honlapunkon a Hírek menüpontban, illetve érdeklődjetek Annánál (személyesen, emailben az info@z-kutyasuli.hu címen, vagy telefonon a +36 70 318 3372-es számon)

Foglalkozások időpontja:
Szombat: 8:00-9:00 (
Kivéve minden hónap első szombatja, amikor kirándulunk)
Vasárnap: 18:00-19:00

Részvételi díj: 2.000 Ft/kutya/alkalom