Z-Kutyasuli

Az ovi Az első néhány hónapban a kutyáknak a legkülönbözőbb környezeti ingerekkel kell megismerkedniük és velünk együtt átélni őket. Kutyaovink elsődleges célja a jól működő kutya-gazda kapcsolat alapjainak letétele, valamint a jó szocializáció kialakulásának biztosítása, melynek során megtanul társaival kommunikálni, hozzászokik bizonyos környezeti ingerekhez, zajokhoz. A fiatal (kölyök) kutya nagyon kíváncsi és rendkívül tanulékony. Minden új pozitív tapasztalat erősíti önbizalmát, és egy lépéssel közelebb viszi ahhoz, hogy magabiztos kutyává váljon. Az ovi 7-8 hónapos korig vehető igénybe. Hogy a szocializáció és a tanulás folyamata ne szakadjon meg, alapfokú tanfolyamainkra a 7 hónapos kort betöltött kutyák már jelentkezhetnek. Természetesen minden családtagot és érdeklődőt szívesen látunk.

A foglalkozásokra hozni kell a kutya oltási könyvét! Amit nem kötelező hozni, de jó, ha nálunk van: nyakörv, póráz, sok-sok jutalomfalat és természetesen egy éhes kiskutya. Mivel az oviban sokat mozognak, hemperegnek, futkároznak, kérjük a gazdikat, hogy azon a napon, amikor a foglalkozás van, a kutyák ne kapjanak reggelit. Ezt a kimaradt étkezést természetesen bepótolhatják az ovi után, ha hazaérkeznek). Érdemes a kutyusoknak vizet is hozni vagy saját ivó edényt. Természetesen az iskolán víz van, de higiéniai okokból mindenképpen jobb, ha a kölyökkutyák saját itatóból isznak. Amennyiben a kölyökkutya betöltötte a 3 hónapos kort és rendelkezik a megfelelő oltásokkal részt vehet ovis foglalkozásainkon minden hétvégén szombat vasárnap 08:00-09:00 óráig.

A kutyaoviban a részvételi díj:

1000.- +ÁFA/ alkalom / kutya

Bentlakásos képzés:

A bentlakásos képzés azon gazdáknak ajánlott, akik egyáltalán nem vagy csak nagyon kevés időt tudnak szakítani a tanfolyamokra, tréningekre és a legjobb kezekben akarják tudni kutyájukat. A képzés során a kutyával folyamatosan kiképző foglalkozik. A kiképzés időtartama változó, mert függ a kutya felkészültségétől, habitusától és a kért feladat nehézségétől egyaránt. Így 2 héttől akár a pár hónapos bentlakásig is elhúzódhat a képzés. Fontosnak tartjuk, a kiképzés végén, hogy a gazda a kiképzővel közösen átvegye a tanultakat, Ő is megtanulja, hogyan tudja a kutyát irányítani, milyen vezényszavakra reagál és hogyan.